I saw the sunset forty-four times!

01101101 01100101

 

Címkék

3d (1) 56 (1) a38 (1) ajándék (1) akula (1) alice (1) állatkert (1) álom (1) apeh (3) astoria (1) barbaró (1) basszusgitár (2) batman (1) bátor (1) baudelaire (1) bécs (2) béla (1) beteg (1) bogrács (2) boka (1) combichrist (3) cure (4) cy83rr4d10 (3) cyberradio (1) d40 (1) death note (1) december (1) depeche mode (1) deviantart (1) disco express (1) disorderlies (2) dm (1) dr (2) dr.kondor (2) dr.melancholia (3) drugzone (1) dürer (2) egér (1) első (1) eső (2) félelemésreszketéslasvegasban (1) fezen (1) filter (1) first (1) fish (1) fodrász (2) fogadalom (1) fogyás (2) fotózás (1) franz ferdinand (1) furcsa (1) gellérthegy (1) guns n roses (1) gyár (17) halloween (1) hideg (1) (2) holiday crue (2) hsm3 (2) huncut (1) húsvét (1) idióta (1) időutazás (1) imax (1) iskola (1) jack daniels (1) james mcavoy (1) john lennon (1) joker (1) junkies (5) karácsony (3) kata (1) kawaii not (1) kétarc (1) kingdom hearts (1) kirándulás (2) kordon (1) kórház (1) lcd (1) lg (1) liget (2) lol (1) lusta (1) lyuhász lyácint bt (1) made in hungária (1) március (1) mentő (1) móni (5) motley crue (2) mozi (6) napló (1) nem értek semmit (1) nikki sixx (1) nikon (2) nyár (1) okt23 (3) orczy kert (2) ősz (1) pc (1) playstation2 (3) poe (2) pókok (1) pornography (2) ráday (1) ribancok (1) riki (1) rocktogon (1) rossmann (1) rózsi (1) sakura (2) seniorhal (1) sopron (1) soproni (1) sör (1) szar (2) szerelem (2) szilveszter (2) szülinap (2) taj (3) tavasz (1) tél (2) telefon (1) tesco (1) top 10 (1) tv (2) t home (2) újév (2) unalom (2) vége (1) velence (1) vf (1) vince neil (2) volt fesztivál (1) vonat (1) wall.e (1) wanted (1) weird (1) westend (1) wigwam (9) youtube (3) yuk (1) zalaegerszeg (1) zp (5) Címkefelhő

Linkblog

2010.08.07. 20:46 melinda sixx

mindjárt vége a nyárnak

Igenigen, mindjárt itt a nyár vége. Valamilyen szinten hála az égnek,másrészt meg ááá ne már. Örülök azért mert végre vége lesz a munkának a kertben és megszabadulok a führertől (de persze itthon hallgathatom tovább de nem annyit,mint melóban). Pontosabban megszabadulunk,Mónival együtt. És azért nem jó mert annyira nem sok mindent csináltam. Tehát pl nem nagyon voltam fotózni amit nagyon sajnálok,de végül is az pótolható. De azért is jó mert lassan (jaj de nagyon lassan) itt lesz a december is. Ami azért jó mert amint végzünk a melóval megyünk megvásárolni a repülőjegyeket decemberre Londonba. Aztán nekem még tovább kell dolgoznom,hogy meg legyen mindenre a pénzem mire az utazásra kerül a sor. Plusz! Keresnem kell egy sulit ahol levelezőn le lehet tenni az érettségit. Bár legszívesebben kint maradnék decemberbe és ott dolgoznék és élnék...de azt hiszem Móni is így van vele:DD Komolyan tök nyugodtan itt tudnám hagyni ezt az egészet. Na mindegy. Mindenesetre nagyon várom már a decembert,hogy beteljesüljön egy álmom. Annyira jó lesz az egész. És természetesen viszem magammal a Nikon-t meg az állványt is,hogy jó sok képet tudjak csinálni. Van egy olyan sejtésem,hogy mindent lefogunk kb fotózni :D Meg persze videózni. Remélem,még lesz jegy arra a napra amikor menni akarunk. És tök jó mert végül Malévvel megyünk és nem WizzAir-el,konkrétan azt gondolná az ember,hogy a fapados olcsóbb de egy árba vannak. Sőt,a Malév most olcsóbb is. A szállás viszont még egy nagyon jó kérdés. Nézegetünk de nem találunk,vagyis de,csak eléggé hm..érdekesek. :D Sok bed bug meg ilyenek. Úgyhogy most megpróbálunk jól körbe érdeklődni meg ismerősöket megkérdezni. Jó lesz és sikerülni fog minden,tudom. MUSZÁJ :D


Na aztán mi van még. Ja meg wááá. Voltunk csütörtökön Mónival a csepeli tesco-ban és egyszerűen annyira jó ruhák vannak. Majdnem vettem egy cipőt meg egy kabátot. De aztán csak kabát lett volna mert,hogy télen úgy is a bakancsot hordom. De végül nem lett az se mert anyuval összebalhéztam egy kicsit és inkább nem vettem meg. Eléggé letört a kedvem aznapra már. Szegény Móni meg hallgathatta :D Tegnap meg anyuval voltunk Pólusba és bementünk a Humanicba és úristen. beleszerettem egy cipőbe és nekem az kell! Meg akartam venni de rájöttem azért,hogy kell a pénz Londonra...úgyhogy valahogy anyut fogom meggyőzni,hogy vegye meg nekem. Úgyse túl sűrűn vesz nekem ilyeneket,pláne nem ilyen cipőt mert nem vall rám,hogy ilyet szeretnék :D De tényleg,nagyon beleszerettem,olyan szép. Bár...hogy kicsit nagy a vádlim is meg kellett rogyasztani egy kicsit de így is rohadtul jól nézett ki basszus. Ááááá.

 

 

Ma meg kicsit rendet raktam mert kész káosz volt a szobába és szépen elpakoltam a könyveimet a szekrénybe meg megrendeztem fajták szerint haha. Ja meg összeszámoltam és 48db könyvem van. De ebből a két Poe könyvem kölcsön van adva. Vissza is kell már szereznem tényleg mert hiányoznak:P Kéne már egy jó könyvespolc is,hogy még szebb legyen. Bár nem tudom. Lehet jobb így a szekrényben,pláne ha szeretnék még legalább 5x ennyit mellé :D Jut is eszembe. Múltkor Mónival beszabadultunk egy antikváriumba. 1500ft-ból vettem 4 könyvet :D Végre a Romlás Virágait meg egy Csáth Gézát meg két Rejtő Jenő könyvet bátyám mert ilyen aranyos vagyok. Előtte nap meg a Nyugati aluljáróban szintén két Rejtő könyvet vettünk bátyámmal 700ft-ért! Iszonyat jó :D Vissza kell még menni abba az antikváriumba. Ja és! Az egyik Rejtő könyv 1956os kiadás! Nagyon durva. Rajta van az akkori tulajdonos neve és címe,de ilyen gyerek írás. Nem semmi :)


Ennyi mára. Majd írok. És igen,megpróbálok gyakrabban haha.
Na csók.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://melindasixx.blog.hu/api/trackback/id/tr122206204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mikrobi 2010.08.19. 11:20:36

London a legszebb város a világon. Ha valaki azt mondaná nekem, hogy mehetek (van hová, miért, fizetik, stb.), még ma du. indulnék. Nagy élmény lesz neked is!
süti beállítások módosítása