I saw the sunset forty-four times!

01101101 01100101

 

Címkék

3d (1) 56 (1) a38 (1) ajándék (1) akula (1) alice (1) állatkert (1) álom (1) apeh (3) astoria (1) barbaró (1) basszusgitár (2) batman (1) bátor (1) baudelaire (1) bécs (2) béla (1) beteg (1) bogrács (2) boka (1) combichrist (3) cure (4) cy83rr4d10 (3) cyberradio (1) d40 (1) death note (1) december (1) depeche mode (1) deviantart (1) disco express (1) disorderlies (2) dm (1) dr (2) dr.kondor (2) dr.melancholia (3) drugzone (1) dürer (2) egér (1) első (1) eső (2) félelemésreszketéslasvegasban (1) fezen (1) filter (1) first (1) fish (1) fodrász (2) fogadalom (1) fogyás (2) fotózás (1) franz ferdinand (1) furcsa (1) gellérthegy (1) guns n roses (1) gyár (17) halloween (1) hideg (1) (2) holiday crue (2) hsm3 (2) huncut (1) húsvét (1) idióta (1) időutazás (1) imax (1) iskola (1) jack daniels (1) james mcavoy (1) john lennon (1) joker (1) junkies (5) karácsony (3) kata (1) kawaii not (1) kétarc (1) kingdom hearts (1) kirándulás (2) kordon (1) kórház (1) lcd (1) lg (1) liget (2) lol (1) lusta (1) lyuhász lyácint bt (1) made in hungária (1) március (1) mentő (1) móni (5) motley crue (2) mozi (6) napló (1) nem értek semmit (1) nikki sixx (1) nikon (2) nyár (1) okt23 (3) orczy kert (2) ősz (1) pc (1) playstation2 (3) poe (2) pókok (1) pornography (2) ráday (1) ribancok (1) riki (1) rocktogon (1) rossmann (1) rózsi (1) sakura (2) seniorhal (1) sopron (1) soproni (1) sör (1) szar (2) szerelem (2) szilveszter (2) szülinap (2) taj (3) tavasz (1) tél (2) telefon (1) tesco (1) top 10 (1) tv (2) t home (2) újév (2) unalom (2) vége (1) velence (1) vf (1) vince neil (2) volt fesztivál (1) vonat (1) wall.e (1) wanted (1) weird (1) westend (1) wigwam (9) youtube (3) yuk (1) zalaegerszeg (1) zp (5) Címkefelhő

Linkblog

2010.05.09. 00:07 melinda sixx

hét összefoglaló

AJÓKURVAANYÁDBLOG.HU! az elöbb megírtam már egy napot és véletlenül becsuktam,ez a tetű meg nem mentette el. nekedbizonya....
na szóval,leírom ha tudom az elmúlt heti eseményeket,napokra bontva,remélem emlékszem majd...namindegy. lesz itt minden...sok hangulat ingadozás de némi öröm is. no lássuk.

Hétfő: szokásos ébredés délben,mert nehogy talán elöbb ébredjek..áh. szokásos dolgokat elvégeztem amit szokás xD aztán gép elé csüccs,álláskeresés ON. egészen délután 5ig ezt csináltam,meg maileket irtam meg szervezkedtem. utána persze egyéb szarságokkal foglaltam el magamat mert ki ugyan nem megyek a szöszfa miatt mert allergiás vagyok és fúj. szóval mit tehetnék...msn,zenehallgatás és olvasás. közben Mónival megbeszéltük,hogy másnap találkozunk,na jee,legalább valami jó is lesz a héten. aztán nagyjából éjjel 2körül ledőltem,hogy én bizony nézek valami filmet,nagy dilemma,mit nézzek haha. valamit kiválasztottam,de már nem tudom mit. filmnézés közbe pörgött az agyam a sok miérten...megint. sőt,még mindig. csak a szokásos,miért vagyok ekkora szerencsétlen,miért vagy ekkora barom,miért nem jó soha semmi amit teszek...és a társai. nagynehezen elaludtam,és iszonyatos álmaim voltak...vagyis nem voltak azok,mert amíg álmodtam,tökjó volt meg minden happyhappy...de felkeltem és oh god,hello loneliness.

Kedd: ébredés után azért kicsit felvidultam mert tudtam,hogy találkozok Mónival és minden jó lesz és nem gondolok ezekre a hülyeségekre és jól fogom magamat érezni. el is kezdtem készülődni mert nehogymár elkéssek...megint:D 1re beszéltük meg a szokásos helyre...de éreztem,hogy nem fogok tudni elkészülni így írtam,hogy legyen inkább fél2,aztán kiderült,hogy ő is pont ezt akarta írni haha. aztán akkor gőzerővel készültem,erre ő írt,hogy legyen 2! xD hátjó,legalább bőven odérek. így is volt,szépen odaértem,de Móni még sehol,namondom ejha. aztán pár perccel később megérkezett és elmentünk szépen a British Store-ba körbenézni mert még nem volt ott. vett is dr peppert,gyömbérsört <3 meg nagymama csokis sütijét,ami iszonyatosan finom (: onnan meg átvágtattunk a westendbe exit-ért.mert volt benne egy cikk ami kellett neki. westendből meg átmentünk ikeába körbenézni meg képkeretet venni. elöször volt az ikeába,és nagyon tetszett neki :D ikeából meg eljöttünk ide hozzánk a temetőbe,hogy Móni vigyen virágot a nagymamája sírjára,sétáltunk egy pöppet odáig (: aztán átmentünk a pólusba ha már mellette van. megvette ő is a Bel Ami-t,meg körbenéztünk még,aztán indulás haza,így is már 8óra volt. nekem könnyű mert 5perce lakok onnan,de neki kicsit tovább tart hazajutni csepelre :) elmentem vele a buszhoz aztán mentem egy megállót vele majd hazasétáltam. elkönyvetem,hogy ez megint egy nagyon jó nap volt és jól éreztem magamat,mint mindig ha vele vagyok. nem tudom mi lenne velem nélküle :3 valószínűleg megőrülnék és jöhetne hozzám mindenki látogatóba a gumiszobába,de az jó móka lenne végülis...namindegy:D ha jól emlékszem aznap este jót aludtam,álom mentesen.

Szerda: szerdán kb folytattam a hétfői műveleteket,csak tudnám,hogy minek haha. közben beszéltem az egyik ld-s lánnyal,hogy másnap akkor találkozunk és elviszem neki a cipőt és felpróbálja és ha jó neki akkor megveszi :) szépen megbeszéltünk,hogy árpád hídnál találkozunk majd délután 5körül. bátyámat még figyelmeztettem,hogy ne felejtse el,hogy velem kell jönnie mert miért ne. aztán kockultam tovább msnen meg ilyenek,közbe vártam,hátha bátyám felhív ahogy az minden este teszi amikor dolgozik...de nem tette most,hátjó. őt se érdeklem. inkább mentem aludni a francba...de abból is csak filmnézés lett és álomba pityeregtem magamat,álmatlan volt az éjszakám megint.

Csütörtök: nagyjából felkeltem arra,hogy bátyám hazaért melóból mert a dögök elkezdtek ugatni,de hamar vissza is aludtam,de délkörül szokás szerint ébredtem. bátyám nagyba készülődött mert Sárit kísérte be suliba. ahogy elment kicsit összekaptam magamat,meg a szobát is,közbe áradt az Assemblage 23 meg a Front 242 a hifiből,aztán felhívtam bátyámat,hogy merre jár,és közölte,hogy mindjárt itthon van csak bement felvenni fizu előleget és akkor már elmehetnénk venni pár dolgot a holnapi buli elött összejövetelre ahova megy. hát jó. hazaért és közöltem vele,hogy oké menjünk de elöbb akkor találkozunk a lánnyal az árpád hídnál,oké úgy is útba esnek a boltok. elmentünk,időben ott voltunk,picit késett a csajszi. meglátta a cipőt és egyből beleszeretett és felpróbálta és jó lett neki,szóval megvette. jeee,örültem,hogy van legalább egy kis lóvém. felpattantunk a 120as buszra mert nem volt bérletem és nem tudtunk metróval menni,nanembaj. hamar odaértünk a stop shop-hoz majd bevásároltunk hajlakkból,hajzseléből meg szemceruzából mert bátyámnál az fogyó eszköz és legyen már sajátja és ne az sajátomat használja már xD körbejártuk még a boltot kb kétszer mert olyan jó aztán indulás haza. közbe észre vettem,hogy Gergő hívott,gyorsan visszahívtam,és megbeszéltük,hogy találkozunk a temetőnél és elmegyek vele a pólusba befizetni számlát meg mediaba körülnézni. 5perc alatt oda is értem,gyorsan beszáguldottunk mert úristen bezár a posta,de rájöttünk utána,hogy 8ig van haha. na nemgáz. mediaba mindent megnéztünk és megnyomkodtunk kb,én élvezkedtem egy sort az apple résznél,meg az iPodomat betettem a dokkolóba és csapattam neki haha. jól szól <3 élvezkedtem egy sort a konzoloknál is meg a fényképezőknél. aztán lassan elindultunk hazafele. eléggé lefáradtam,szóval viszonylag "hamar" bealudtam...de hülye álmaim voltak megint és szar volt az ébredés ):

Péntek: még előző este bátyám kinézett egy 120cm-es denevért amit megvesz,mert kell a Mötley házba,meg leviszik Nekromantikára este és felakasztják a Batcave-be...hátjó. elment megvette,én addig készülődtem mert,hogy átkell menni a tescoba mert kell grapefriut meg légycsapó,szintén a Mötley házba...igeeen...félelem és reszketés las vegasban fanok vagyunk. bátyám hazaért Johnny-val a denevérrel. ezt a nevet kapta a boltban...Denevér Johnny. örültek,hogy elvitte mert már régóta ott volt náluk és állítólag rossz omen volt xD hát nem tudom. szóval átcsattogtunk a tecsóba,közbe bátyám aggódott,hogy Sipy,hogy fog lemenni meg hazamenni a gyárból mert,hogy még sose volt ott,de bátyám meg Krisztiánnal és Sárival megy a házból. Jó oké akkor majd én lemegyek és leviszem. köze hívott Betti is,hogy nem e megyek vele Tropicariumba...mennékmennék de nincsen rá lóvém,jó hát kifizeti,ja oké akkor megyek de visszakell érnem mert fél10kor találkozóm van. oké. elmentem hozzájuk aztán pattantunk is az buszra és elmentünk a ferenciekre ahol átszálltunk egy másik buszra és az letett minket a campona elött,onnan meg pár perc séta és ott vagyunk. tök jó volt,mert nagyon rég voltam már ott és most ugye van egy profi gépem amivel tudok jó képeket csinálni. meg is történt :D a cápáknál kb 15percet időztünk mert nem tudtunk betelni,hogy mennyire gyönyörű egy állat...és tényleg. jól körbejártuk az egészet meg fotózgattam aztán beültünk kajálni a kínaiba [szezámmagoscsirkerulz] aztán go haza mert nekem sietnem kell. hazaértem kb negyed 9re,szóval nem nagyon volt időm semmire,gyorsan bevágtam magamat a kádba,megmostam a hajamat is meg vágta belőle mert alig láttam ki haha. aztán cicasmink fel, kék sál fel, kék felső fel, kedvenc fekete pulcsi fel, szakadt fekete naci fel,bakancs épphogy bekötve fel, és induláááás mert nem érek ki fél10re a megállóba. gyors léptekkel oda értem,és mentem volna át a másik oldalra ahol megáll a busz mert bátyám azt mondta,hogy Sipy ott fog várni,erre épphogy átérek,hátra nézek és megláttam,na mondom futás oda,erre elindult! mondom áááá nem igaz tényleg futhatok xD elkezdtem rohanni,szépen utólértem,puszipuszi majd irány a kisbolt sört venni jeee. felpattantunk a buszra és elkezdtünk beszélgetni és a gyárig megállás nélkül pofáztunk,ez pozitív. nekem iszonyatosan szimpatikus...nagyon. (: vicces volt,mert a buszon kevesen voltak,Ő meg rá akart gyújtani...jó,akkor hátrébb ültünk,ablak ki,cigi elő xD napi destroy-kodás megvolt haha. leértünk gyárba és így ÚRISTEN.........xD denevérszarás felsőfokon. leültünk,mert mit csinálnánk,úgy volt,hogy átmegyünk filterbe. de aztán Krisztián nem akart...mi meg inkább úgy döntöttünk 1körül,hogy megyünk haza. még lent a gyár udvaron elkezdtünk énekelni a Stripped-et,az úgy jó volt ajhh...:( mondtam neki,hogy sétáljunk le a vágóhídig,ott majd felszállunk a 979re az jó neki is meg nekem is,oké. elsétáltunk odaáig,zenét hallgattunk közbe meg fostuk a szót xD aztán vágóhídnál megnéztem a buszt,hogy mikor jön...még egy óra kb...jó hát leültünk. nem sokkal rá jött a 979A arra felszálltunk és elmentünk a deákig,onnan meg sétáltunk tovább hazáig! azért nem kis táv...:D de jó volt nagyon,tök csend volt a városban,és csak mi ketten és végig beszélgettünk és röhögtünk,ááá hát én imádom komolyan. a blaha körül már azt hittem,hogy leszakad a hátam,olyan szinten fájt...felajánlotta,hogy megmasszíroz de mondom én azt nem igazán szeretem...utólag belátom,de kellett volna xD na majd behajtom haha. szépen sétálgattunk aztán azt vettem észre,hogy egyre közelebb vagyunk már palotához és,hogy úristen milyen gyorsan telik az idő ilyen jó társaságban ááá :) palota környékén a felüljárónál leültünk kutyázni meg pihizni egy kicsit mert én már nem nagyon bírtam xD aztán egy 15percig ott ültünk kb majd tovább indulás. lassan elértünk a Molnár Viktor utcához ahol ő lakik és ott vártam a buszt. ott izélt,hogy jaj de,hogy eljönne velem hazáig de elfogyott a cigije és az úgy nem jó,há' mondom jó,nem baj,nem kell,haza találok én,nem kell aggódni,de,hogy akkoris stbstb.mondom jó,felszállok a buszra,ha jön és kész,nem kell itt parázni xD kb félóra múlva jött is a busz,gyorsan elköszöntem aztán felpattantam a buszra és pár perc múlva már szálltam is le a csarnoknál onnan irány haza gyors léptekkel mert baromira fájt már mindenem meg álmos voltam. szóval nagyon fasza éjszakai séta volt,komoly 3óra alatt kb sikerült hazaérnünk haha. ja és persze piros és kék rule the world :P soksok ilyen találkozást akarok méééééég :3 de hát erről majd teszek.

Szombat: tulajdonképpen a szombat hajnalt ugye a péntekibe írtam xD de nemgáz. szóval hazaértem és kb fél6kor sikerült elaludnom valami bugyuta mesét nézve :D megint rendesen tudtam aludni,zavaró álmok nélkül. délkörül felkeltem ugyan megint...egyszerűen nem értem,hogy miért nem tudok többet aludni...namindegy. felkeltem szépen,rendbe szedtem magamat aztán kajáltam és közben bátyám is hazaért a Mötley házból majd leálltunk sztorizni az éjszakánkról,hogy milyen volt. utána elkezdtünk Futurama-t de azt meguntam egy idő után és inkább olvastam a Bel Ami-t tovább,imádom azt a könyvet. aztán idejöttem msnhez kockulni meg ilyen random dolgok. ja meg hát most írom ezt a szart. xD Bencével meg megbeszéltünk,hogy majd jövőhéten bepótoljuk az elmaradt találkozót és akkor vele meg Helgával <3 kiülünk valahova aztán jóság lesz^^ most meg megyek mindjárt aludni. a vasárnapnak nem szánok egy külön részt mert nem tudom annyira,hogy mi lesz,bár sok extra nem,szerintem sütök majd valami sütit,hogy örüljön a nép itthon :D de aztán kitudja.

Na ennyi volt kb a hetem,fú de izgi...(:
csók.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://melindasixx.blog.hu/api/trackback/id/tr611985021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Roxy_Christ · http://roxychrist.blogspot.com/ 2010.05.14. 00:00:45

denevérszarás felsőfokon :D:D:D *.*

rég beszéltünk, remélem minden rendben! nem volt túl pozitív ez a bejegyzés :(
süti beállítások módosítása