I saw the sunset forty-four times!

01101101 01100101

 

Címkék

3d (1) 56 (1) a38 (1) ajándék (1) akula (1) alice (1) állatkert (1) álom (1) apeh (3) astoria (1) barbaró (1) basszusgitár (2) batman (1) bátor (1) baudelaire (1) bécs (2) béla (1) beteg (1) bogrács (2) boka (1) combichrist (3) cure (4) cy83rr4d10 (3) cyberradio (1) d40 (1) death note (1) december (1) depeche mode (1) deviantart (1) disco express (1) disorderlies (2) dm (1) dr (2) dr.kondor (2) dr.melancholia (3) drugzone (1) dürer (2) egér (1) első (1) eső (2) félelemésreszketéslasvegasban (1) fezen (1) filter (1) first (1) fish (1) fodrász (2) fogadalom (1) fogyás (2) fotózás (1) franz ferdinand (1) furcsa (1) gellérthegy (1) guns n roses (1) gyár (17) halloween (1) hideg (1) (2) holiday crue (2) hsm3 (2) huncut (1) húsvét (1) idióta (1) időutazás (1) imax (1) iskola (1) jack daniels (1) james mcavoy (1) john lennon (1) joker (1) junkies (5) karácsony (3) kata (1) kawaii not (1) kétarc (1) kingdom hearts (1) kirándulás (2) kordon (1) kórház (1) lcd (1) lg (1) liget (2) lol (1) lusta (1) lyuhász lyácint bt (1) made in hungária (1) március (1) mentő (1) móni (5) motley crue (2) mozi (6) napló (1) nem értek semmit (1) nikki sixx (1) nikon (2) nyár (1) okt23 (3) orczy kert (2) ősz (1) pc (1) playstation2 (3) poe (2) pókok (1) pornography (2) ráday (1) ribancok (1) riki (1) rocktogon (1) rossmann (1) rózsi (1) sakura (2) seniorhal (1) sopron (1) soproni (1) sör (1) szar (2) szerelem (2) szilveszter (2) szülinap (2) taj (3) tavasz (1) tél (2) telefon (1) tesco (1) top 10 (1) tv (2) t home (2) újév (2) unalom (2) vége (1) velence (1) vf (1) vince neil (2) volt fesztivál (1) vonat (1) wall.e (1) wanted (1) weird (1) westend (1) wigwam (9) youtube (3) yuk (1) zalaegerszeg (1) zp (5) Címkefelhő

Linkblog

2008.07.22. 08:19 melinda sixx

a tegnapról...

Annyit,hogy érdekes volt..:D
Kezdjük ott,hogy már elötte való nap,megbeszéltük,hogy megyünk állatkertbe úgy,hogy bátyám,egy lány akivel zp-be ismerkedett meg,és én. Aztán kiderült,hogy jön a lány nővére is,jó oké nem zavar.
Aztán még tegnap délelött is úgy volt,hogy állatkert,aztán a lány felhívta bátyámat,hogy mozi inkább...jóóó...nekem oda nincs kedvem menni. De végülis összekaptam magam,és nem bántam meg mert nagyon tetszett a film:D Wanted-et néztük meg.
Nade a lány...hát..nem igazán tudom,hogy mit mondjak róla..valahogy olyan fura volt nekem. Pl a köszönés,én azt vártam h simán 2 vagy 3 puszi,erre nem,egy ilyen kézfogás amit kb a pasik szoktak meg a rapperek és úgy 2puszi...aaaaha..xD de amugy aranyos volt meg minden. bár néha voltak érdekes dolgai,pl ahogy megmagyarázta nekem,hogy ne kurvázzak le mást,mert mivan ha a másik ember is azt gondolja rólam...hát basszus..gondolja azt,leszarom:D Namindegy. A filmre visszatérve.
Én igazából nem nagyon szeretem az ilyen lövöldözős bérgyilkosos filmeket de ez...ez áhh:D Kurvajó,hogy a főszereplőnek (James McAvoy,akit amugy imádok:D) ilyen pánikrohamai vannak és kb 400al kezd verni a szive meg belassúlnak elötte a dolgok és szedi rá a dilibogyókat,aztán végülis kiderül,hogy ez különleges képesség..szal tökjó:D namindegy,én nem értek ehez,hogy jól leírjam a filmet,nézzétek meg!:D
James McAvoy meg kéééész....olyan beteg fejeket vág ebbe a filmbe,hogy az már csodálatos:DD egyszerűen imádom:D és azok a szemek..nyááá....*olvad* xD na mindegymindegy.
Aztán mozi után még mászkáltunk a Westend-be,bementünk a Speed-be meg New Yorker-ba...basszus..New Yorker kiakasztott...voltak tökjó felsők és így megnézem az árát...4ezer..bazz..régebben az olyan felsők amik akkor jöttek mindig 2500ak voltak..mostmeg...pfff..jó..amugyse veszek ott semmit,mert idegesít,hogy egy csomó ugyanolyan szembe jön velem. De attól tartok,hogy itt Magyarországon nem igazán megoldható,hogy ne jöjjön velem szembe egy ugyanolyan felső vagy cipő vagy bármi. Ezért jó Amerikába vásárolni,amit ott megveszek cuccot azt nálunk kb egy év múlva hozzák be:D gáz.
Westend után meg,úgyvolt,hogy bátyám meg a lány jönnek fel ide..ehmm..:DDD Én meg eltünök a francba,hogy ne zavarjak...értitek.:D Hát persze,hogy le kellett fizetni engem..haha van eszem:D Szóval kaptam egy nagy Jack Daniels-t meg még lóvét,hogy tudjak venni hozzá Redbull-t,mert én azzal iszom. Aztán elmentem Tibihez,Kitti is ott volt,tv-ztünk meg pizzáztunk,aztán anyám telefonál,hogy bátyámék most mentek el otthonról,úgyhogy mehetek haza,jaj de jó,úgyis kurva álmos voltam. Aztán hív bátyám,hogy mekkora szar volt minden,mert átjönnek és már nekiláttak volna a dolognak és akkor a csaj benyögi,hogy jaj ő mégse akarja ő csak a barátja akar lenni bátyámnak,nem akar vele járni meg semmi..pfff. és,hogy azért nem fekszik le vele mert akkor utánna nemfognak találkozni meg ilyenek...jézusom..nem értem én komolyan az ilyen 16éves csajokat. megtudnám őket fojtani^^ És issssstenem...mekkora jólesz,hogy a zp-be nem jöhetnek már be az ilyen csajok...háhh:DDDDD Annyira vicces:D
Najó,úgy ennyi a tegnap:D

Húúúú és úristenúristenúristen...nézegettem tegnap az új Batman trailer-eket és áhh...nagyon durvás lesz,Heath Ledger nagyon jól játsza Jokert,aza nevetés....wáááá^^ Alig várom,hogy azt is megnézhessem már. <3

jaj,hát nem édes(James McAvoy)?*_* bár ez a Penelope-ból nem a Wanted-ból,de nembaj,eztis imádom:D


 

Szólj hozzá!

Címkék: mozi wanted zp jack daniels james mcavoy


A bejegyzés trackback címe:

https://melindasixx.blog.hu/api/trackback/id/tr1579379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása